Ο Mohammad γεννήθηκε και έζησε μέχρι τα 16 του χρόνια στην Τεχεράνη. Από την ηλικία των 16 και μετά ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Έχει εργαστεί σε οργανώσεις για την Παιδική Προστασία ως Επιστημονικά Υπεύθυνος και Συντονιστής Δομών Φιλοξενίας Παιδιών, όπως τα Παιδικά Χωριά SOS και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης. Έχει συνεργαστεί με οργανώσεις στον τομέα της Προστασίας και Ένταξης των Αιτούντων Ασύλου, Προσφύγων και Ασυνόδευτων Ανήλικων, καθώς και των Ανθρωπινων Δικαιωμάτων, όπως Caritas Hellas, ΚΕΘΕΑ MOSAIK, PRAKSIS, Φόρουμ Προσφύγων και Κιβωτός του Κόσμου. Είναι κάτοχος του Higher National Diploma in Psychology και του Professional Diploma in Counseling and Counseling skills, και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Προσωποκεντρική Προσέγγιση του ICPS σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Strathclyde (Master of Science in Person Centred Counselling & Psychotherapy). Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας από την European Association for Psychotherapy. Εργάζεται ιδιωτικά στο κέντρο της Αθήνας και προσφέρει ατομικές συνεδρίες ως Προσωποκεντρικός Σύμβουλος.

Η Λιάνα Κυριαζή είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άδεια άσκησης επαγγέλματος. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master) στην Ειδική Αγωγή, από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, με βαθμό «άριστα». Είναι πιστοποιημένο μέλος του δικτύου «ΑΡΙΑΔΝΗ», για το φαινόμενο του «εθισμού» και των κινδύνων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου. Έχει διατελέσει Υπεύθυνη Σχολής Γονέων Δυτικής Αττικής (Υπουργείο Παιδείας). Η επαγγελματική της δραστηριότητα μετράει περισσότερα από 10 χρόνια στον ευρύτερο τομέα της παιδοψυχολογίας. Έχει εργαστεί σε πλήθος Ιδιωτικών Θεραπευτικών Κέντρων, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο δημόσιο τομέα, σε σχολεία γενικής και ειδικής εκπαίδευσης και σε Κέντρα Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ). Παρέχει υπηρεσίες αξιολόγησης, ψυχοεκπαίδευσης και υποστήριξης παιδιών, με ιδιαίτερη έμφαση όμως στη Συμβουλευτική Γονέων, τον ακρογωνιαίο λίθο και τον πλέον υποστηρικτικό παράγοντα στην αντιμετώπιση οποιασδήποτε δυσκολίας του παιδιού κατά την αναπτυξιακή του πορεία.

Η Ευγενία Παπαγεωργίου είναι acting coach (MA Actor Training and Coaching, Un. of London) με σπουδές υποκριτικής, χορού και κινησιολογίας.Ως acting coach συνεργάζεται με ηθοποιούς, αλλά και με επαγγελματίες άλλων κλάδων, όπως στελέχη επιχειρήσεων, γιατροί, δικηγόροι, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, που επιθυμούν να βελτιώσουν στοιχεία της προσωπικής τους εικόνας (public speaking / presentation skills) μέσα από πρακτικές ασκήσεις κίνησης και λόγου. Σκοπός της δουλειάς της είναι σε συνθήκες στρες κι έκθεσης να γίνεται σωστή χρήση των εκφραστικών μέσων και δημιουργική διαχείριση του άγχους, ώστε η απλή παρουσία να μετατρέπεται σε ουσιαστική επικοινωνία. Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τους θεατρικούς χώρους Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Θέατρο Ζίνα, Θέατρο Αμόρε, Beton7, Προσωρινός, Εθνικό θέατρο, ενώ από το 2013 ασχολείται και με τη δημιουργική απασχόληση και το θεατρικό παιχνίδι με παιδιά (συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, Ελαιώνας – Ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων και τη Θεατρική Ομάδα ‘Θέατρο Ρετρό’, θέατρο Εν Αθήναις).

Η Ενσυναίσθηση βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας και είναι ένας χώρος για παιδιά, εφήβους, ενήλικες φτιαγμένος με αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα. Πλαισιώνεται από επιστήμονες με πολυετή εκπαίδευση ο καθένας στον τομέα του. Μέσα από συνεδρίες ατομικής και ομαδικής ψυχοθεραπείας, συμβουλευτική, ψυχοεκπαίδευση, δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και ασκήσεις εμπνευσμένες από τις τέχνες επιδιώκουμε να πειραματιστούμε με καινούριους τρόπους, να συνδεθούμε με τις αισθήσεις μας (αφή, όραση, ακοή, γεύση, όσφρηση, κιναισθητικότητα κα), να διευρύνουμε την επίγνωσή μας και άρα τις επιλογές μας. Ένας χώρος για παιδιά, εφήβους και ενήλικες φτιαγμένος με αγάπη, σεβασμό και υπευθυνότητα, που πλαισιώνεται από επιστήμονες με πολυετή εκπαίδευση ο καθένας στον τομέα του.